Week van de Amateurkunst
Agenda
Info
Nieuws
Prikbord
Deelnemers
Login

Popkoor Thirdwing

Enthousiast Popkoor bestaande uit meer dan 50 zingende leden en eigen band.
Cultuurhuis

Popkoor Thirdwing


Enthousiast Popkoor bestaande uit meer dan 50 zingende leden en eigen band.
Ons popkoor zorgt al meer dan 40 jaar voor optredens binnen en buiten de kerk en stimuleert graag verbindende activiteiten in de regio.Met meer dan vijftig ENTHOUSIASTE LEDEN en onder de muzikale leiding van dirigent MISCHA HENDRIKS geeft popkoor Thirdwing spetterende OPTREDENS in de regio Parkstad Limburg en ver daarbuiten. Voor nog een extra lading energie wordt popkoor Thirdwing begeleid door een eigen LIVEBAND.
Actuele popmuziek vormt de basis van het afwisselende REPERTOIRE. De originele, eigentijdse arrangementen, gecombineerd met het volle geluid van popkoor Thirdwing, zorgen ervoor dat IEDER EVENEMENT een unieke gebeurtenis wordt.

Tijdens ontspannen repetities gaan de koorleden aan de slag om beter te kunnen zingen en wordt het beste uit de groep gehaald, zodat de kwaliteit van de optredens alsmaar hoger wordt. Popkoor Thirdwing kan in principe altijd NIEUWE LEDEN gebruiken, afhankelijk van je zangstem en de balans van het koor. Zangervaring is niet nodig, zolang je maar plezier in zingen hebt!

Contact

Stuur Popkoor Thirdwing een bericht


uw naam
email
Uw bericht: 0 / 200